Bättre sent än aldrig

Har vart en fullspäckad helg så därför det vart låg uppdatering...I fredags så var jag och miss B ute och firade att jag fått nytt jobb ju! Sen i lördags var det en heldag med Systersonen och familjen, marknad och tivoli i stan så det var full rulle. På lördag kvällen var det lite utgång igen med tjejerna =) Och i söndags var jag på helshopping dag med miss B, hon shoppade till fikarummet på jobbet och jag till mitt fina hem ( vill komma iordning nu ) köpte även en parfym till mig själv (grattis till jobbet present) SJP´s nya, sååå himla good! 
Här kommer lite bilder från i fredags till att börja med =) 
      
            

           
   
            


tidsbrist

E på förfest.. hahahah---- lägger upp massa bilder imon ( lovar ) 
/ puss


Mojito

Dracks det igår o de känns idag kan ja lova, men ska de firas så ska de firas ordentligt =) Åkte bort till Miss B, drack lite rosé och gjorde oss iordning... fastnade o satt o tjötade till kl ett så då drog vi ut till Karlssons, Gjorde en F och tog taxi till Max...mmmm.... kvällen slutade hemma hos miss B med detektivarbete haha, vaknade kl åtta på hennes soffa o cyklade hem. (lägger upp bilder från kvällen senare )

Nu käkar jag frukost, ska ner på stan snart o möta upp bästaste systersonen för ansiktsmålning och "middag" som han säger om happy meal... hahaha söto♥

Vad ska ni göra idag? /puss


YEEESS!!

Jag fick jobbet!! Håller på att göra mig iordning ska ut o fira lite me bästaste tjejerna =) Laaaaateer!! 

                     

                      Såhär Glaaaad e jag nu!! ( gammal bild )

Kings and Queens

Vill tipsa om superhärliga everyday produkter som jag använder de är från Kings and Queens..... bara älskar dem ♥ Finns som duschcreme, bodylotion, bodybutter och scrub och i massa härliga godisaktiga dofter, krämiga och doftar läääänge! Jag har för tillfället bodylotion honung och duschcreme apelsin/kanel... yum yum!





Finns på Kicks och Åhlens


Sooooooool =)

Äntligen lite sol, fjantigt bara att man ska jobba...men gör inte så mkt för vi har så kul på jobbet ändå hahaa=) får bli en löprunda efter jobbet sen ist

Förövrigt så gick det tyvärr inte kommentera mitt förra inlägg med shortsen :( men de är fixat nu så hjälp mej att välja nu =)

Hörs senare Pussel o sol på Er

Sommar....eller?!?

Tillhör det vanligheterna att man har tummvantar på sig i slutet av maj.... det hade iaf jag idag när jag cyklade till jobbet i morse... freezing ju! Nääää vill ha sol o värme genast =)

Har lite beslutsångest.... kan ni hjälpa mig att välja... rosa eller gula shorts? =) Måste lämna tebax ett par (tyvärr) lutar mest åt att jag behåller de gula men rosa är ju min favvofärg sååå... HJÄLP!! hahaha

                                        


e.l.f makeup

Idag har jag ju som sagt provat mitt nya smink som jag skickade efter från http://www.eyeslipsface.co.uk/ riktigt nöjd med det för det priset jag betalade... ynka 140kr för allt och då var det fri frakt också =) 



Fransarna efter några drag med mascaran

Primern var riktigt skön på huden och smälte in snabbt, förminskade porerna en del men tog inte bort så mkt fina linjer.
Mineralrouget hade riktigt fin färg (jag valde Joy) och lite lyster i sig.
Den dubbelsidiga ( vanlig/vattenfast ) mascaran var smidig att måla på ( var lite skeptisk till borsten ) men ni kan ju se resultatet efter ett par drag ( bilden är tagen efter en hel dag med samma smink ).
Och sen var det ju blottinpapers också, en supersmidig grej att ha i festväskan tex, när man börjar bli lite blank... tar mindre plats än pudret och så slipper man råka krossa/hälla ut pudret i festyran också haha ;) och det funkade bra som uppfräschare =)



Busy day

Sitter o käkar lunch nu, tonfisksallad yum yum.. Vart hos tandläkaren i morse 300 kr för att de petar lite i tänderna, onödigt, tur att man inte ska dit igen förräns om ett o ett halvt år. ÅÅååå jag e så nervös ska ju på arbetsintervju snart, kan det inte sluta regna så jag slipper komma dit som en dränkt katt!! Hoppas supermkt på att jag får det =) skulle förändra en hel del för mig isf!! Sen efter intervjun direkt till jobbet och ikväll är det DH kväll med tjejerna... =) Har provat sminket från e.l.f idag också, nöjd =) berättar mer om det sen!
Ha en fin dag alla!


Måndag är det nya söndag

Så är det iallafall för mig, alltid ledig på måndagar, så därför skjuter jag upp allt tråkigt som jag skulle gjort på söndagen som tex stääääda... Så än sålänge idag så har jag sprungit en runda och tränat, håller på och tvättar lite nu och ska ta tag i städningen ( för er som är intresserade ) hahaha!! Ska även hämta ut ett paket, wihooo, det är nog mitt smink från e.l.f... supernyfiken på och se om det är bra grejer ( berättar självklart sedan om det är det ) Senare kommer älsklingen hit så vi ska laga lite god mat o myyysa =) 

Jahopp så kan en vanlig måndag se ut för Moi

              

           
            Suddiga outfitbilder från igår... idag är det mysisar o städtofs i håret som gäller o det gör ju ingen  lyckligare hahaa så det slipper ni se

Update

Blev inget bloggande igår, var alldeles för seg hhaha men de vart kul i lördags iaf =) Som sagt i Lördags var det födelsedagsfest för Martin, han hade hyrt Bistro strand, mkt trevligt folk och skön stämning, efter det hamnade Becca och jag på Karlssons, lite onödigt men kul för ja inte vart ute på så länge. Igår var iaf mindre kul, vaknade med huvudvärk haha men det är ju smällar man får ta. Hängde med Girlsen till Max o käkade massa o avslutade med en lyx jordgubbsshake... mumma va god den var ... Prova genast säger jag bara!! Hann träffa mammi, syster och systerson en sväng med och helgen avslutades med att Älskling kom på oväntat besök... en riktigt bra helg med andra ord!

      
       Jag och Miss K

      
       LL och Jag

      
       Partyprinsessor

      
       Miss B och moi

Sunny day

Åååå va härligt!! Sitter på balkongen o steker i solen o har precis käkat en god frukost och tatt en långpromenad me Sigge, får livet va såhär lovely =) hinner inte sitta så länge måste ner på stan några ärenden, bla köpa strumpbyxor för ikväll är de feeeeest! 

      

      

     

     Kaffe och A-fil med hemgjord musli.... nom nom

    

     The look of today.... haha nej skoja bara

Hemma spa

Efter jobbet var jag ute o sprang en sväng o tränade lite styrketräning efter det... skönt!! Har lite hemma spa här nu, målat naglarna, tatt hand om fossingarna och lagt en ansiktsmask med djuprengörande lera och choklad... my gosh va gott den luktade ville käka upp den ist hahha... huden blev superlen och fräsch också så den kör vi på igen ♥
spontan shoppade lite innan också, men vad det blev får ni se när jag bestämt vad jag ska ha kvar... sommar säger ja bara :) 



Ser ut som ett litet monster men de bjuder jag på hihi

Bloggdesign

Ojojoj va jag känner mig grym! Vet inte om ni lagt märke till det men jag har designat om utseendet lite på bloggen, inga stora changes men lite pyssel med färger och sånt. Känner mig iaf helnöjd att jag lyckats fixa det alldeles själv hahah kanske dax att kalla sig datahacker Emelie nu då ;) Tog hjälp av den här sidan www.w3schools.com och sen provade jag mig fram. Skulle egentligen vart ute o sprungit en runda men detta var mkt roligare moahaha.
Nu är det dax att sova puss o Godnatt



Har vart ett jätteåskoväder här, Lillis Sigge vart jätterädd o gnydde o hade sig så han fick ligga o kramas med Matte lite.


elderflower/raspberry

Mmm va go den va... Festis elderflower raspberry, ja som aldrig köper saft.. läsk o sånt annars.. ok jag har en svaghet för coca cola men eeyy! kände mej så supertörstig när ja var o handlade så fick ja syn på den här lilla godingen i en kyl... yum yum =) för övrigt står jag o steker dinkelpannkakor som ska slinka ner sen. Fick ett samtal innan ang ett jobb jag sökt ,ska på intervju på tisdag =) hoppas hoppas säger jag bara!!


regntunga moln

Sitter o käkar frukost o hoppas på att de inte ska börja regna lagom tills jag ska cykla till jobbet... hoppas hoppas hoppas inte! Igårkväll gjorde jag ett litet experiment.... slängde i en kopparfärgad uppljusande toning i underhåret och utväxten.... blev hyffsat.. hade hoppats på att underhåret skulle blivit lite ljusare bara, men för att ha gjort det själv så är jag nöjd haha! Sen var det ju det obligatoriska Desperate Houswifes myset också, igår var det hemma hos söta Karin.... sååå trevligt att träffa alla tjejerna sådär en gång i veckan o bara tjöta o äta ngt smarrigt <3 nu måste jag skynda men hoppas ni får en fiin dag!

Olika fynd

Var oranget från början, men nu spray lackat i svart

Sängbordet som vart orange innan, spraylackat i svart nu

Bordet har jag lämnat in för lackning, så nu är det högblank vitt, innan var det lite grå vitt

Bordet har jag lämnat in för lackning så nu är det högblankvitt, innan var det gråvitt matt


Ska bli rosa tänkte jag =)

Balkongbordet... tänkte att det skulle blir rosa.... sen ska jag pimpa o fixa till balkongen för övrigt som den ser ut nu är ju inget kul.



En helt vanlig sovställning för min "fynd" hund Sigge <3

Goodmoorning!

Varför är det så skönt att ligga o dra sig i sängen för? Hade ställt klockan på halv åtta (hade tänkt hinna göra lite innan jobbet) men låg kvar till kvart i tio, det är precis som om jag har ngn slags extreem motvilja mot att gå upp om mornarna... sängen e mkt skönare yum yum :) känner ni igen er?

När kommer solen egentligen, vill ju gotta mig på min balkong ( nu när jag har en ) och inviga mitt "nya" balkongbord som jag (även där) fyndade på vinden igår. Tänk vad mkt saker folk gör sig av med varje år.... därför är det ju så sjukt bra med ställen som Erikshjälpen, myrorna o andra loppisar... älskar att fynda saker o ge dem en andra chans, se en möjlighet med dem ist för att bara se dem som skräp. Till o med min hund är smått "begagnad" hahah nej då  men hittade honom på en annons på blocket när han var valpis, en kille som kom på att det tog för mkt tid med hund.... eeeee funderar man inte över sådant INNAN man skaffar sig en hund?!? Jaja tur det för nu e han ju mitt "fynd" =) <3. Nu ska jag dricka upp kaffet, sen blir det en promenix i skogen! ( bilder på en del av mina fynd kommer sen )

Dagen som gick superfort?!

va hände idag egentligen med tiden? va ute i skogen och gick en långis me Sigge, hittade ett bord på vinden som ja spraymålade och nu är mitt nya sängbord (nöjd) försökte "bleka" mitt bruna underhår med ett ton silver schampoo + silverbalsam utan större framgång, sprang till ica precis innan stängning för o se om de hade ngn blondering.. de hade de men jag fegade ur när jag ngn stans i bakhuvudet påminde mig själv om alla ggr ja färgat håret hemma med majoriteten misslyckade resultat och lovat mig själv att aldrig aldrig färga håret hemma igen... boooo! hade massa annat att göra också, men de får bli en annan dag.

Min sprillans nya blogg!

Hej och välkomna till min nya blogg, hade en gammal som jag försökte återuppta www.extraallt.blogg.se men lyckades inte logga in?!? så nu har jag startat en ny =) Här kommer jag skriva om lite allt möjligt, inredning av min nya lägenhet, vad som händer i min vardag, mina djur (hund och kanin) inspiration och annat smått o gott!! Önskar att jag kunde webbdesign o sånt där så man kunde göra den här bloggen lite flashig o mer personlig men de kanske man kan lära sig lite lätt vade vet jag =), någon som har några tips på hur man lär sig sånt?!?




Den här bloggen drivs av mig, en bubblande sprudlande tjej som har åsikten att det mesta ordnar sig och som kör på i 180!! Här får du läsa om allt som inspirerar mig, mina (ibland) galna äventyr, mina funderingar och jaa mitt liv helt enkelt, fyllt med sarkasm, glimten i ögat och en smula humor.

Kontakt:
  • emelieekblom.blogg.se



  • We heart it pictures.
    One Two Three Four