The only thing I can´t have right now....

Tar ett glas rosé en dusch och en ansiktsmask som avslutning på en toppen dag och för att va fit for fight på jobbet imon 


 


Shoppingyra!!!

Nyss hemkommen från Ullared =)
Gjort massa fynd men det fanns mkt mer jag kunde shoppat.... om man säger så hahaha!! Såg ingen "ullaredskändis" men mammi sprang på Morgan två ggr hhaha och de där jäkla tv teamen vart ju överallt!!
Nu bjuder jag på en bildkavalkad från några av mina bästa fynd =)



Hårspray, bodylotion, ansiktsmasker, parfym mm



Ääääntligen Nagelglitter




Vaser och filt till mitt sovrum




Kuddfodral, vas, filt till vardagsrummet

Sen blev det ju annat smått o gott med som tvättmedel o sånt boring stuff
ÄÄääälskar Ullared, vill snart åka dit igen♥

Nu blir det att äta lite, inte haft tid innan idag hhahaa


Dagens ängel

Råkade ju sabba bloggen lite igår när jag lekte dataproffs, därför ja inte bloggat idag =(
Men nu har iaf underbara Linn fixat den åt mej =D härligt att de finns så fina människor!!

Nu ska jag slänga ihop en shoppinglista, för jag ska ju till Ullared imon med Mammi och Sis, kul de ska bli!!

Här kommer föresten två bilder på vad jag pysslade med igår ( innan jag sabba bloggen )
I superdålig kvalite tagna med webbcam




Tavellister

sov gott sen♥


Lyssnar på jusst nu

Kelly Rowland – Better Without You
Kelly Rowland – This Is Love
Kelly Rowland – Forever And A Day
Beyoncé – Ave Maria

Tända ljus, te o mys med Sigge..... LOVELY!!! My life is lovely♥


Efter jobbet kaffe

Sitter hos Gustav en sväng, ska bli bjuden på kaffe o macka.... gott efter jobbet =)

Hörs senare när jag e hemma igen ♥

I want to go back

Hittade lite bilder från i våras o somras...... Åååååå vill tillbaks... stoppa tiden någon!!






Nu sängen och lyssna på blåsten och höstrusket utanför.... brrrr


Ullared

ska jag till på torsdag me Mammi o Sis... weehooo va kul de ska bli =) förövrigt ska ja kolla på de ikväll på femman, älskar att de finns så udda människor som de lyckas leta upp där, hahah kanske själv är lite udda då =P

Sjukt trött är jag idag med, sigge har lyckats bli halt på ngt konstigt sätt så han har de vart jättesynd om inatt så han fick självklart sova i min säng. Problemet va bara då att jag inte kunde sova med en knölig hund som sparkar ut och knuffar undan mig... men men vad gör man inte för sitt ♥

Nu blir de att betala räkningar.... wieehoooo.... NOT!!


ooook

de var visst inte riktigt slut på flummandet hhaha.. hittade webcamen på datorn, så bjuder på lite flumbilder på en sliten jag





Hååhåhhåjaja

Nu är det iaf slut och over and out på riktigt


Ok... dagen som försvann

OMG!! vad fan hände igår egentligen.... skulle ju bara ta ett par glas rosé... öööö neee ... tydligen inte.. lugn med att bestämma förfest halv elva... lugn med att dricka sprit.... luuugn med att hamna på centrum... aaa ni läste rätt!?! men kul satan hade vi allafall hahha, har ju världen skönaste vänner ♥

idag masade jag mej inte upp förräns tre... gick en skogspromenad sååå skönt... dog i soffan o sen kom brorsan o Pållen o hämta mej så åkte vi o handla tacos =) vi tänkte att vi skulle dra igång de heliga tacokvällarna igen, verkligen på tiden!!

Ja som ni ser singellivet är jääävligt hårt men sjukt kul =) hahha e nog inte mej själv idag riktigt än, får va nog med flummigt skrivande nu

over and out ♥

(och yes jag ska skärpa mig med bilderna )

Hääärliga lördag

Blev inte klar med naglarna förräns supersent igår... och började dagen med att jobba idag
Gick supersmidigt att jobba och sen mötte jag upp Mammi och syster på stan och shoppade lite och tog en fika =)
sånt tycker jag är lyx att bara få spontan umgås me mina nära ♥

Träffade Emma Wiklund på Åhlens hon va ju där och visade sin nya hudvårdsserie, jag köpte ju rengöringen häromdagen, riktigt skön!! och nu blev det dag och natt creme och en enzym peeeling..... ouuups genaast blev jag 750 spänn fattigare hehe. Fick inflyttningspresent av Mammi med, massa fina ljuslycktor och vas från Cult design, åå va fina, visar bilder senare!!
Har iaf provat peelingen och cremen nu ikväll... sååå sköna =) har gjort ansiktsmask, hårinpackning och solat också... sköönt!!
Nu blir det att fixa iordning mej lite och sedan dricka lite rosé med mina fina vänner ♥

Hoppas ni får en fin kväll

nu e de ju snart måndag

Hahaha sköning gubbe från bravida på jobbet idag, som svarade på frågan hur allt va me honom då " jo de e ju kalas, de är ju snart måndag" =) positiva människor de är väl för härligt !!

E på lunch nu hos mammi, e ju bara då jag hinner blogga när jag jobbar verkar det som hehe, har en nagelkund idag igen direkt efter jobbet, får se hur sent de blir men annars kanske de blir några pics idag då istället, ska ju upp o jobba imon med =) seeen är det helg för fröken ekblom!!

Vad händer i helgen då... e lite sugen på några glas rosé i fina vänners sällskap men inte krogen tror ja?!? sen fortsätter heminredningsprojektet på söndag förhoppningsvis =)

håller på att packa ner guess smycken på jobbet då vi inte ska sälja dem längre och blev lite småkär faktiskt, fick ett ryck att jag skulle köpa några men kom på sen att de faktiskt e bättre att köpa Attling då det är de vi säljer och de är ju i silver med, förståndigt av mig va hehe ??

Puss på er och hoppas vi ses laaatreo ♥


Morning sounds

Blir ett späckat schema idag, snart jobb sen fixa ett set med naglar... skulle eg vart med på soft airgun med jobbet ikväll men man kan inte hinna allt.... eller??!?!

Försökte skriva ett inlägg i morse men datorn valde att hänga sig lite lätt, nu är jag iaf hemma på lunch hos Mammi =)

Hur kan det föresten komma sig att tapeterna jag köpte igår är 25% på idag *morr* får jag ju försöka hinna dit med då... de gäller ju att spara varenda krona hehehe!!! ;)

Får se om det blir ngt mer  inlägg idag, isåfall blir det med bild på naglarna jag ska göra

Puss sålänge ♥

You had me at hello

Den här dagen blev ju inte riktigt som jag tänkt mig då va, fy sjutton för att va tidsoptimist, fast hahaa de är rätt spännande också iofs för de dyker ju upp nya saker hela tiden som man vill hinna med, inga naglar fixade men fick ju träffa min andra hälft en stund iaf och det är ju alltid kul =)
nyss hemkommen från Ikea svängen me Miss B nu, blev rusta med ock k-rauta hahah very glamour... Miss B samlade vuxenpoäng och köpte golv... själv köpte jag superfina tapeter till sovrummet som jag vill ha upp nu nu nuuuu!! Vem f*n ska hjälpa mig  med det då, kanske finns ngn snäll pojk som vill hhehe;) annars fixar jag det själv med hjälp av ngn guide på google, så jäkla svårt kan det väl inte va att tapetsera ... eller??!?


Min snygga hälftis och jag

 

Nu blir det sätta upp gardinerna ( köpte gardinstänger på Ikea ) och äta kvällis= tonfisk och pasta sallad

Godnatt ♥

kaffe ♥

Kom hem nyss från stan.. blev ingen solning...  kom o tänka på hudcancer o massa läskiga rynkor, så köpte brunutan sol istället( visst de e ju kemikalier i ) men vill iaf ha lite färg.
Rengöring från Emma wiklunds nya hudserie blev det också, ska  bli kul att testa =) hon kommer föresten till åhlens på lördag för att marknadsföra sin nya serie, funderar på att dra dit då efter jobbet, har lite frågor om hudcremen om den innehåller mineraloljor o parabener, ja blir ju lite äcklad av sånt..

Skulle ge mig på att sätta upp gardiner i sovrummet också men de första paret jag provade med var för korta och de andra täckte hela fönstret så fått tänka om och ha dem i vardagsrummet istället, så nu blir det en sväng till Ikea med min bästa hälftis miss B!
Får fixa bilder på det hela också sen när det är klart, men kameran e inte laddad tyvärr och mobilen e skickad på service, men jag lovar bilder kommer allt blir ju mkt roligare då , eller vad säger ni =)

Latero ♥

Ledig dag!

Har börjat dagen med att gå en riktigt lååång promenad i skogen me Sigge, solen skiner och naturen är så hiimla vacker =)
känner mej så himla lycklig idag hihi de bara bubblar i kroppen!!

Nu blir det en stoor skål med keso/bär/pumpafrön/solroskärnor till lunch och sedan ner en sväng till torpa för att sola och kolla rean på Cult saker i blomsteraffären

Hej sålänge ♥


Sovdags

shit va tiden går när man sitter vid datorn?!?!
Iaf har suttit o kollat heminredning, har fått tebax min inspiration igen =) nu är klockan rätt mkt men är ledig imorgon så de gör inte så mkt.
Morgondagens planer är liite oklara... ska ev åka runt en sväng med Pappi o kolla på lite möbler, men så frågade älskade syster om jag ville hänga med till badhuset.... hmm i vilket fall som hels ska jag hinna med att fixa naglarna på mig själv och göra lite hemma fix, typ sätta upp gardiner =)
Är så så såå köpsugen när det kommer till inredning jusst nu men får hålla mig en vecka till för då ska jag Mammi o syster till Ullared, ska bli såå kul =D


En liten reflektion bara.... varför växer bara inte vissa människor upp och mognar?? tråkigt tycker jag =(
men ändå skönt att veta att jag själv har kommit en bra bit på vägen =) Hurra för det!!
(var bara tvungen att få ur mig det)

Kanske dax för lite uppdatering....

Nu var det längesedan jag skrev i bloggen... vart mkt i sommar med utbildningen, nytt jobb och andra personliga saker, så då har bloggen fått lida lite... men nu hoppas jag komma igång igen med nya friska tag =)

Har skett lite förändringar i mitt liv nu, är singel igen och mår bättre än någonsin ♥.... känner mig stark och nyfiken på livet, trivs sjukt bra på jobbet och håller äääntligen på att få iordning här hemma, riktigt mysigt!! Sen är det en till sak som jag är riktigt lycklig över ♥




Den här bloggen drivs av mig, en bubblande sprudlande tjej som har åsikten att det mesta ordnar sig och som kör på i 180!! Här får du läsa om allt som inspirerar mig, mina (ibland) galna äventyr, mina funderingar och jaa mitt liv helt enkelt, fyllt med sarkasm, glimten i ögat och en smula humor.

Kontakt:
  • emelieekblom.blogg.se



  • We heart it pictures.
    One Two Three Four