Changes

Nu är jag inne på de sista dagarna på Gallerix... *snyft*, blir att baka ngt gott ikväll, som "hejdå" fika. Ska en sväng till nya jobbet "Engtsröms" idag också, tror jag ska få lära mig att byta länkar i klockarmband idag =)

Föresten tror de är ngt knasigt med min nya design =( Hur ser den ut för er i eran webbläsare?


Kommentarer
Postat av: Linda

Den är lite märklig. Vilken tur att det inte var meningen att den ska vara så här :) haha Det är lite konstiga kryss där det kanske ska vara bilder? Men snygg bakgrund darling! MVG ;) / LL

2010-06-14 @ 15:00:59
Postat av: S A N D R A

sv: tack så mkt :D ja jag har gjort den sj :) såg på linns blogg att hon har gjort den, tror hennes design e anpassad till firefox eller safari. de flesta "komplicerade" blogg designer e de, så ladda ner de :)

2010-06-14 @ 16:49:48
URL: http://sandr4.blogg.se/
Postat av: Emelie

LL: njaeee har fått reda på att det förmodligen beror på vilken webbläsare man har.... ska inte ens vara några bilder där.. men aaaa visst e den fin =)

2010-06-14 @ 21:33:20
URL: http://emelieekblom.blogg.se/
Postat av: ullie

Hej vilket är engströms då ? Ja e ju inte så inne du vet hahah . Ja det e alltid lite tråkigt att sluta på jobb. ja e kvar på mitt men man vet inte hur länge = Lycka till med utbildning och det nya kram

2010-06-22 @ 17:16:57
URL: http://weberskold.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



Den här bloggen drivs av mig, en bubblande sprudlande tjej som har åsikten att det mesta ordnar sig och som kör på i 180!! Här får du läsa om allt som inspirerar mig, mina (ibland) galna äventyr, mina funderingar och jaa mitt liv helt enkelt, fyllt med sarkasm, glimten i ögat och en smula humor.

Kontakt:
  • emelieekblom.blogg.se



  • We heart it pictures.
    One Two Three Four