Malta Malta Malta


Här kommer lite bilder fråh Maltaresan nu då, ni får inte allt men lite ;)
Har valt ut de bilder som jag tycker förmedlar känslan av Malta...
Sol, värme, kärlek, ljus, frihet och lycka
Vill tillbaka...




























Kommentarer
Postat av: Hedvig

Åh, du är så vacker. Skulle kunna döda för din kropp! Hur gör du, äter och tränar å så? btw, hur lång är du och vad väger du?

2011-05-25 @ 08:13:40
Postat av: Emelie

Hedvig: Tack =) vad glad jag blir! Men nu kommer du väl vilja döda mig ist... I nuläget gör jag ingenting förutom gå promenader med hunden och äter vad jag vill, är ju iofs veggie men har alltid vart naturligt smal så tror inte det påverkar så mkt. Däremot vill jag ha mer muskler så ska börja gymma igen, en annan superbra träningsform om man vill ha slank kropp är Ashtanga yoga =) Vill du äta riktigt hälsosamt och näringsrikt kolla mina inlägg om rawfood (finns under ätbart ) Min längd och min vikt vill jag inte skriva ut då jag är underviktig ( alltid vart) och det är inget att sträva efter, utan sådant är helt individuellt, vikt överhuvudtaget är ett idiotiskt mätverktyg tycker jag. hoppas du fick några svar iaf =)

2011-05-26 @ 08:40:23
URL: http://emelieekblom.blogg.se/
Postat av: Linn

Åh det där såg inte fel ut! :)



Sv: Du, det kommer jag tyvärr inte riktigt ihåg ;/

2011-08-11 @ 09:08:49
URL: http://linnlowes.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



Den här bloggen drivs av mig, en bubblande sprudlande tjej som har åsikten att det mesta ordnar sig och som kör på i 180!! Här får du läsa om allt som inspirerar mig, mina (ibland) galna äventyr, mina funderingar och jaa mitt liv helt enkelt, fyllt med sarkasm, glimten i ögat och en smula humor.

Kontakt:
  • emelieekblom.blogg.se



  • We heart it pictures.
    One Two Three Four